2006-11-26

Överstyrningslugn

Efter ett, för mig, ovanligt avancerat festande på fredagens Neat och lördagens Teatron avslutades helgen med Sonores och Pistol Disco på Distro på Lava. Och om den dansmusik, techno, electro, house som spelades av Daniel, Thomas, Ellen, Housewives ringade in fredags- och lördagskvällen på ett passande sätt, målade Sonores och speciellt Pistol Discos oväntat stillsamma framträdande upp en perfekt liten stämning för sen eftermiddag en söndag i mörka november.

Köpte med mig skivan, vandrade iväg ända ner till Skånegatan och Chutney där jag åt halloumiost-sallad och hade en intressant diskussion med Johan om bricolage, den där fåniga SvD-artikeln om hög- och lågkultur och hur intressant det egentligen är att analysera gamla författares klädstil. För mig är det dock nog ändå självklart att jag förstås i första hand är intresserad av Prousts texter men ändå också intresserad av vilka kläder han bar...

Helgen får alltså avslutas med en förstalyssning av den där Pistol Disco-skivan (just ikväll på rätt låg volym...) och de sista sidorna av Becketts fina gamla Proustbok. (Iklädd mina alldeles för korta mjukisbyxor.)

Inga kommentarer: